Nakivo Backup & Replication, sanal makineler, fiziksel sunucular, bulut altyapısı ve SaaS tabanlı hizmetler (örneğin Microsoft 365) için veri koruma ve olağanüstü durum kurtarma sağlayan bir yedekleme çözümüdür. Nakivo, özellikle VMware, Hyper-V ve Nutanix AHV gibi sanallaştırma platformları için optimize edilmiş bir yedekleme ve replikasyon çözümüdür. Ayrıca bulut tabanlı ve hibrit altyapılarda veri koruması sunarak modern BT ortamlarının ihtiyaçlarını karşılar.

v11 Beta’daki Yenilikler Nelerdir?

Microsoft 365 için Buluta Yedekleme

Proxmox VE için Ajansız Yedekleme

Kusursuz, hızlı, sağlam yedekleme

Konuk işletim sistemi aracılarını yüklemeye gerek kalmadan Proxmox VM’leri için ajansız, uygulama farkındalı yedeklemeler oluşturun. Yalnızca değiştirilen veri bloklarını yakalamak için yerel değişiklik izlemeyle hızlı artımlı yedeklemeler çalıştırın. Tam 3-2-1 yedekleme kuralı uygulaması için yedeklemeleri yerel depolamaya, genel bulutlara, S3 uyumlu depolamaya, çoğaltma önleme aygıtlarına veya banda gönderin. Güçlü fidye yazılımı koruması için yedekleme şifrelemesini ve değişmezliğini etkinleştirin ve neredeyse sıfır kesinti süresiyle tam ve anında ayrıntılı VM kurtarmaları gerçekleştirin.

Microsoft 365 için Buluta Yedekleme

Microsoft 365 için Buluta Yedekleme

Hibrit, değiştirilemez yedekleme depolaması.

Microsoft 365 verilerinizi Amazon S3, Wasabi, Azure Blob, Backblaze B2) ve diğer S3 uyumlu depolama hedefleri dahil olmak üzere doğrudan genel bulutlara yedekleyin. 3-2-1 yedekleme kuralını takip etmek ve tek bir arıza noktasından kaçınmak için yedekleri ve yedek kopyalarını yerel depolama, bulut, S3 uyumlu depolama, çoğaltma aygıtları veya bant gibi farklı konumlarda depolayın. SaaS verilerinizi yanlışlıkla silinmeye, değiştirilmeye veya fidye yazılımı girişimlerine karşı korumak için yerel ve bulut depolarında depolanan yedekler için değişmezliği etkinleştirin.

NAS Yedekleme

NAS Yedekleme

SMB/NFS paylaşımları için çeşitli hedefler.

SMB/NFS paylaşımlarını, fidye yazılımlarına ve kazara silinmeye karşı koruma sağlamak için değiştirilemezlik etkinleştirilmiş buluta ve diğer S3 uyumlu depolamaya yedekleyin. Yerel klasörler, bulut depolama, çoğaltma önleme cihazları veya bant dahil olmak üzere birden fazla konumda yedekleri depolayarak 3-2-1 yedekleme kuralını izleyin. Bulut depolama ve çoğaltma önleme cihazlarından yararlanarak depolama maliyetlerini optimize edin ve NAKIVO ile %50 daha düşük TCO’dan faydalanın.

Yedekleme Şifrelemesi

Yedekleme Şifrelemesi

Daha yüksek güvenlik ve uyumluluk standartları.

Kaynak tarafında şifrelemeile yedekleri yetkisiz erişime, sızdırmaya ve fidye yazılımı saldırılarına karşı koruyun. Düzenlemelere ve güvenlik standartlarına uymak için AES-256’yı kullanarak yedekleri, yedek kopyalarını ve kendi kendine yedekleri kaynakta, aktarım sırasında ve depoda beklemedeyken sistem yapılandırmalarıyla şifreleyin. Parola kaybı korumasını sağlamak için AWS KMS entegrasyonuyla güvenliği artırın. Çeşitli hedeflere (yerel klasörler, bulut depolama, NAS, bant) gönderilen yedekleri şifreleyin.

NetApp Depolama Anlık Görüntülerinden Yedekleme

NetApp Depolama Anlık Görüntülerinden Yedekleme

Hızlı, kesintisiz sanal makine yedeklemeleri.

NetApp depolama aygıtlarında barındırılan VMware vSphere VM’lerini düzenli VM anlık görüntüleri yerine doğrudan depolama anlık görüntülerinden yedekleyin. Üretim ortamı üzerindeki etkiyi en aza indirin ve yedekleme, çoğaltma ve kurtarma görevlerini gerçekleştirmek için gereken süreyi azaltın. Veri yönetimi yeteneklerinizi yükseltmek ve kesintisiz iş sürekliliğini sağlamak için NetApp FAS ve NetApp AFF depolama dizileriyle sorunsuz bir şekilde entegre edin.

Federasyonlu Depo

Federasyonlu Depo

Yedekleme depolama kapasitesinin sorunsuz genişletilmesi.

Birden fazla bağımsız depoyu bir araya getirerek ölçeklenebilir ve esnek yedekleme depoları oluşturun. İş akışlarını kesintiye uğratmadan daha fazla depo üyesi ekleyerek yedekleme depolama alanını kolayca ölçeklendirin. Bir depolama aygıtı arızalansa veya kapasiteye ulaşsa bile kesintisiz işlemleri garantileyin; yedeklemeler otomatik olarak kullanılabilir depolara kaydırılır. Yedeklemelerin federasyonlu depo sisteminde verimli bir şekilde depolanmasını sağlamak ve kullanılmayan depolama ile ilişkili maliyetleri azaltmak için yedeklemeleri üyeler arasında taşıyın.

Kiracı Genel Bakış Panosu

Kiracı Genel Bakış Panosu

Kiracıların faaliyetlerinin gerçek zamanlı birleşik görünümü.

MSP Konsolu aracılığıyla tüm kiracı ortamınızın gerçek zamanlı görünümünü elde edin. İşler, depolar, düğümler, envanter ve tahsis edilmiş kaynaklar dahil olmak üzere mevcut kiracıların geçerli durumunu tek bir panoda görün. Kiracı yönetimini kolaylaştırın ve genel bilgiler için her kiracıyı ayrı ayrı kontrol etme ihtiyacını ortadan kaldırarak zamandan tasarruf edin.

Özellik Geliştirmeleri

Gerçek Zamanlı Çoğaltma BETA: vSphere 8 Desteği

Daha geniş vSphere uyumluluğu.

VMware için Gerçek Zamanlı Çoğaltma (beta) ile felaket kurtarma ve iş sürekliliği yeteneklerinizi geliştirin, artık NAKIVO Backup & Replication v11 Beta’da vSphere 8 için genişletilmiş destekle. vSphere 8’de çalışan kritik VMware iş yüklerini koruyun ve öngörülemeyen felaketler veya fidye yazılımı saldırıları sırasında bir saniye kadar düşük kurtarma hedeflerine ulaşın.

NEC HYDRAstor’da Değiştirilemez Depolama

Değiştirilemez depolamada güvenli yedeklemeler.

NEC HydraStor sistemlerinde depolanan yedek veriler için WORM (bir kez yaz, çok oku) işlevi etkinleştirilerek değişmezliği etkinleştirin. Kötü niyetli aktörlerin verilerinizi şifrelemesini veya kurcalamasını önleyin ve bir siber saldırı durumunda kurtarılabilirliği garantileyin. Verileri değiştirilemez bir biçimde saklayarak katı veri saklama gerekliliklerine uyumu garantileyin.

Ürünü hemen ücretsiz indirebilirsiniz.