v11, veri koruma ve siber güvenliğe yaklaşımımızda bir atılımdır. En son sürümü duyururken, yeni özellikleri tanıtırken ve sorularınızı yanıtlarken

Bu Web Semineri Hakkında
TARİH VE SAAT

Asya/Avustralya : Salı, 5 Kasım, 16:00 – 17:00 AEDT
EMEA : Salı, 5 Kasım, 11:00 – 12:00 CET
Amerika : Salı, 5 Kasım, 14:00 – 15:00 EST

Bugün kaydolun ve bugüne kadarki en özellik dolu sürümümüzü yayınlarken canlı yayınımıza katılın. Ödül kazanma şansı yakalayın!

NEDEN KATILMALISINIZ

Canlı lansman yalnızca yeni özellikleri görmekle ilgili değildir. Ekibimizden doğrudan özel, perde arkası içgörüler almakla ilgilidir.

NAKIVO Backup & Replication’ın v11 sürümü, fidye yazılımı veya başka bir felaket meydana gelse bile verilerinizin türü veya nerede bulunduğu fark etmeksizin erişilebilir kalmasını sağlayan yeni özellikler sunuyor.

Bu nedenle bu sürüm bu yıl özel bir ilgi görüyor! 5 Kasım’da uzmanlarımızın sizi v11’deki heyecan verici yeni özellikler konusunda bilgilendireceği

canlı bir lansman etkinliği düzenliyoruz . Bunlar arasında şunlar yer alıyor: > Yerel Proxmox VE yedeklemesi > Microsoft 365 ve NAS için bulut yedeklemesi > Kaynak tarafı şifrelemesi > Federasyon deposu > MSP’ler ve daha fazlası için gerçek zamanlı etkinlik panosu Bu kaçırılmayacak canlı prömiyer için bize ve dünyanın dört bir yanından meslektaşlarınıza katılmayı unutmayın! NE BEKLENİYOR > İçeriden birinin bakışı için v11’e özel ilk bakış > NAKIVO’nun önde gelen uzmanlarından v11’in veri korumanızı ve siber güvenlik stratejilerinizi nasıl artırabileceğine dair görüşler > Sorularınızın canlı olarak yanıtlanması için NAKIVO ekibiyle etkileşimli soru-cevap > Katılımcılar için özel indirim ÖDÜL KAZANMA ŞANSI EDİN! → Web seminerine katılın ve web seminerinin sonunda yapılacak çekilişte iki adet 50$ değerinde Amazon eHediye Kartından birini kazanma şansını yakalayın .* → İki adet 25$ değerinde Amazon eHediye Kartından birini kazanmak için rastgele çekilişe katılmak üzere web semineri sonrası kısa anketi tamamlayın .* Önemli: Tüm kayıt aşamalarında iş e-postanızı ve şirket adınızı kullanın. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullar ile Gizlilik Politikasını okuyun . NAKIVO Backup & Replication’a Genel Bakış NAKIVO Backup & Replication, tek bir cam panelden bir dizi veri koruma ve siber güvenlik yeteneği sunan hızlı, uygun fiyatlı ve en iyi puan alan bir çözümdür. – Sanal, fiziksel, bulut ve SaaS ortamlarını koruyun. – Yedeklemeleri bulutta, bantta veya şirket içinde saklayın. – Yedeklenen verileri değişmezlik ve şifreleme ile fidye yazılımlarına ve ihlallere karşı koruyun. – Tek tek nesneleri veya tam makineleri anında kurtarın.

Hemen buradan kayıt olabilirsiniz.